IMG_0147

Smart kontorløsning midt i Stavanger sentrum

31.03.2017
Sentralt, smart og effektivt. Slik oppsummerer Ida Maria Storalm som eier og driver butikken Bazaar Boutique i Stavanger hvorfor hun leier en kontorpult hos kontorfellesskapet Biz&Buzz i sentrum.
- For meg er det kort vei til kontoret, jeg pleier å ta et par timers konsentrert administrasjon før butikken åpner og når jeg har ekstrahjelp. Å komme meg ut av bakrommet mellom kartonger og lager i butikken gjør at jeg jobber effektivt når jeg får satt meg ned, sier Storalm.

Fullverdig kontorfellesskap

Biz&Buzz som holder til i etasjene over Ostehuset i sentrum har også tilgang til møterom og printer, og det er en stor fordel for gründeren at det går an å få ordnet det meste av praktiske oppgaver.

Nettverksarena

- Når jeg sitter på Biz&Buzz møter jeg også andre som driver eget selskap og det er kjekt at vi har muligheter for å bygge nettverk og få kontakter når vi trenger det. Det er fint å kunne dele råd og vink og å ha noen å spørre når jeg trenger det.

Lyse og lette lokaler

Storalm trives i lokalene som er lyse og lette, tilbyr god kaffe og deilig frokostblanding. - Vi som leier kontorpult eller eget kontor på Biz&Buzz nyter at vi er så sentralt plassert. Det er også en farlig god sofa her, for en koselig samtale med andre når vi har pause, sier hun.