IMG_5518

Godt arbeidsted og nye samarbeid

08.03.2018
Solfrid Sande er journalist og fotograf og sitter på en Mydesk på Biz&Buzz. Mat, klima og natur ligger henne nært til hjertet!
Bakerst i hjørnet i tredje etasje, ved det flotte veggmaleriet av Hilde Thomsen, sitter Solfrid Sande og jobber. Etter mange år i Oslo har hun flyttet tilbake til hjembyen Stavanger.

Solfrid er freelancer og jobber med redaksjonelt innhold til aviser og magasiner. Hun lager tekst og tar bilder selv. Hun tar også rene fotooppdrag, og har nettopp levert nye bilder til Eiendom Norge, som de bruker som illustrasjon i sin profil. Naturstemning og miljø fra rundt omkring i Norge er stikkord.

Når det gjelder redaksjonelt stoff liker hun natur og bruker det ofte som ramme i bildene. Hun er spesielt interessert i mat, historie og matproduksjon, og blir stadig mer nysgjerrig på hvordan den blir til og hvem som lager den. Hun drar stadig ut på landet til bøndene eller ut mot havet til de som høster av ressursene der. Solfrid synes det er viktig å fortelle historiene til menneskene i primærnæringene, i den tid der mange har mistet kunnskap som tidligere generasjoner har tilegnet seg

Historien om mat og klimaperspektivet er også noe Solfrid synes er viktig.
Akkurat nå har hun to saker i gatemagasinet Asfalt som omhandler mat, kunnskap og bærekraftige løsninger.

Solfrid sitter på en MYdesk på Biz&Buzz, det er en fast kontorpult i åpent landskap, der kan hun ha stående skjerm for bilderedigering, låse inn dokumenter og pynte med personlige eiendeler.
- Jeg sitter her og jobber og skriver og redigerer bilder, det er viktig å ha en god plass å sitte! Jeg trives veldig godt bak i rommet, med det nydelige bildet til Hilde Thomsen som dekker en hel vegg på Biz&Buzz.
 
Solfrid har også jobbet sammen med Piil på noen prosjekter, de sitter også på Biz&Buzz. Nye kontakter og samarbeid er en viktig del av det å sitte på Biz&Buzz. 
- Det er lyst og åpent her, hyggelige folk og en god atmosfære å jobbe i, for en som ikke er så glad i det tradisjonelle kontoret.